مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

آيا مي‌دانيد حضانت فرزند با چه كسي مي‌باشد؟ آيا با مصاديق سلب حصانت فرزند آشنا هستيد؟ حضانت به معناي نگهداري و تربيت اطفال مي‌باشد. يكي از مسائلي كه بعد از طلاق و جدايي زن و شوهر از يكديگر، باعث اختلاف و درگيري‌هاي شديد مي‌شود، موضوع حضانت فرزند يا فرزندان است. در ادامه به بررسي حضانت و موارد سلب حضانت پدر و مادر مطابق قانون مدني مي‌پردازيم. براي دريافت اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره طلاق كليك كنيد.

 

معناي حضانت فرزند

حضانت به معناي نگهداري و مراقبت از طفل و برطرف كردن نياز‌هاي وي است.

حضانت فرزند

طبق ماده ۱۱۶۸ قانون مدني نگهداري اطفال هم حق و هم تكليف ابوين است يعني حضانت فرزند هم حق پدر و مادر و هم تكليف هر دوي آن‌هاست و هر دو وظيفه دارند طفل را مراقبت نمايند.
هر انساني طبق قانون مي‌تواند از حقي كه دارد صرف‌نظر كند اما حضانت از فرزند علاوه بر اينكه يك حق به حساب مي‌آيد، يك تكليف هم هست به همين دليل نمي‌توان آن را قبول نكرد.
اما گاهي اوقات قانون‌گذار براي حفظ مصلحت فرزند، حق حضانت وي را از والدين را سلب مي‌كند. در ادامه با اين موارد آشنا خواهيم شد.

حق تقدم پدر و مادر در برابر يكديگر

طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدني براي حضانت و نگهداري طفلي كه ابوين او جدا از يكديگر زندگي مي‌كنند، مادر تا سن هفت سالگي اولويت دارد و پس از آن اولويت با پدر است.

توصيه مي‌كنيم براي آگاهي از تفاوت حضانت پسر و دختر مقاله مربوطه را مطالعه نماييد.
در تبصره اين ماده گفته شده كه بعد از هفت سالگي در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعايت مصلحت كودك به تشخيص دادگاه است. براي مثال ممكن است دادگاه اينگونه تشخيص دهد كه اگر حضانت فرزند با پدر باشد ممكن است براي فرزند مشكلاتي ايجاد كند يعني به مصلحت طفل نباشد كه با پدر خود زندگي كند، بنابراين دادگاه حكم مي‌دهد كه فرزند همچنان با مادر خود زندگي كند.
البته اگر مادر در مدتي كه حضانت طفل با اوست مبتلا به جنون شود يا به ديگري شوهر كند حق حضانت با پدر خواهد بود.

حضانت در صورت فوت يكي از ابوين

در ماده ۱۱۷۱ قانون مدني آمده است كه در صورت فوت يكي از ابوين حضانت طفل با والدي است كه زنده باشد، هرچند متوفي پدر طفل باشد و براي او قيم معين نموده باشد باز هم تقدم حضانت با مادر است و نه قيم.

الزام به حضانت

هيچ يك از ابوين نمي‌توانند در مدتي كه حضانت طفل وظيفه آن‌هاست از نگاهداري و حضانت او سر باز زند. در صورت امتناع يكي از ابوين از حضانت طفل حاكم موظف است، به تقاضاي والد ديگر يا تقاضاي قيم يا يكي از اقربا و يا به تقاضاي مدعي‌العموم حضانت طفل را به هر يك از ابوين كه عهده‌دار حضانت است الزام كند و در صورتي كه الزام ممكن يا موثر نباشد حضانت را به خرج پدر و هر گاه پدر فوت شده باشد به خرج مادر تأمين كند.

سلب حضانت

طبق ماده 1173 قانون مدني هرگاه بيم آن رود كه كودك در اثر بي‌توجهي و عدم مراقبت و انحطاط اخلاقي پدر يا مادري كه طفل تحت كفالت و حضانت وي است سلامت جسماني و رواني‌اش به خطر بيفتد، والد ديگر يا قيم يا رئيس حوزه قضايي مي‌تواند از دادگاه تقاضا كند تصميمي به مصلحت كودك طبق موازين قانوني بگيرد.

موارد ذيل از مصاديق آزار و اذيت كودك به واسطه اعمال زيان‌بار والدي كه عهده‌دار حضانت است مي‌باشد:
۱ – والد معتاد به الكل، مواد مخدر و قمار باشد.
۲ – به فساد اخلاقي و فحشاء شهرت داشته باشد و همگان وي را به بد‌نامي بشناسند.
۳ – والد مبتلا به بيماري‌هاي رواني باشد كه تشخيص اين امر با پزشكي قانوني است.
۴ – والد از طفل سوء‌استفاده نمايد براي مثال كودك را اجبار به ورود در مشاغل ضد اخلاقي مانند فساد و فحشاء، تكدي‌‌گري و قاچاق بكند.
۵ – والد اقدام به ضرب و جرح خارج از حد تأديب و عرف نمايد و به كودك آسيب بزند و اين كار را تكرار كند.

براي كسب اطلاعات تكميلي مقاله موانع حضانت از فرزند را مطالعه فرماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حضانت فرزند، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حضانت فرزند پاسخ دهند .

 



:: بازديد از اين مطلب : 4

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/30  ] [ ۰۸ ] [ vakiel ] [ ]

پس از طلاق زوجين مي‌بايست مشخص كنند كه كدام يك از آن‌ها حضانت فرزندشان را به عهده بگيرد. چنانچه ايشان در تعيين سرپرست اختلاف نظر داشته باشند دادگاه با توجه به مصلحت فرزند شخص مناسب را انتخاب خواهد كرد. اما حضانت فرزند نيز روزي به پايان خواهد رسيد و پدر و مادر پس از اين مدت به لحاظ قانوني به عنوان سرپرست و مراقب فرزند شناخته نمي‌شوند. در ادامه توضيحاتي در خصوص پايان حضانت دختر و پسر ارائه خواهيم نمود.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : 

پايان حضانت فرزند دختر و پسر

پايان حضانت فرزند دختر

پايان حضانت فرزند پسر

 

 

 

 

حضانت فرزند

حضانت فرزند در واقع به معناي حمايت و مراقبت پدر و ‌مادر از او مي‌باشد. دادگاه پس از طلاق حضانت فرزند را به يكي از والدين او‌ واگذار مي‌كند‌. فردي كه‌ به عنوان سرپرست انتخاب مي‌شود مي‌بايست بسيار صالح باشد و مصلحت فرزند را بخواهد. مطابق قانون دختر و پسر از زمان تولد تا سن هفت سالگي تحت حضانت مادر مي‌باشند. پس از هفت سالگي نيز پسر تا سن ۱۵ سالگي و دختر تا سن ۹ سالگي تحت حضانت پدر خواهند بود.

پايان حضانت فرزند دختر و پسر

پايان حضانت دختر و پسر با رسيدن سن آن‌ها به ۹ و ۱۵سال فرا مي‌رسد. پس از رسيدن آن‌ها به اين سنين طبق قانون دختر و پسر ديگر بالغ و عاقل مي‌باشند. فرزندان با رسيدن به اين سن مي‌توانند سرپرست خود را شخصا انتخاب نمايند. براي مثال دختر مي‌تواند مادر را به عنوان سرپرست خود انتخاب كند و با او زندگي كند.

پس از پايان حضانت فرزند پدر و مادر مي‌توانند حضانت دائمي آن‌ها را از دادگاه دريافت كنند ؟

چنانچه دختر يا پسر يكي والدين را به عنوان سرپرست خود انتخاب كند و بخواهد كه‌ با او زندگي كند فرد انتخاب شده مي‌تواند حضانت دائمي فرزندش را از دادگاه دريافت نمايد اما اين به اين معني نيست كه والد ديگر از حقوقش محروم شود. او طبق قانون هر گاه كه بخواهد قادر به ديدار با فرزند خود خواهد بود.

فرزندان پس از رسيدن به سن 9 و 15 مي‌توانند خودشان انتخاب كنند كه با چه كسي زندگي كنند. همچنين چنانچه سرپرستي كه طبق حكم قطعي دادگاه حضانت را گرفته صلاحيت خود را از دست بدهد مي‌توان از وي سلب حضانت نمود. اين مطلب تحت عنوان موانع حضانت مقاله‌اي جداگانه به خود اختصاص داده است.

سوالات متدوال

حضانت به چه معناست ؟

سرپرستي، مراقبت، تربيت و نگهداري از فرزند.

پايان حضانت دختر و پسر در چه سني اتفاق مي‌افتد ؟

پسر در سن ۱۵ سالگي و دختر در سن ۹ سالگي.

فرزندان از زمان تولد تا سن هفت سالگي تحت حضانت چه كسي هستند ؟

تحت حضانت مادر.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص پايان حضانت فرزند دختر و پسر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون پايان حضانت فرزند دختر و پسر پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : پايان حضانت فرزند

امتیاز:
بازدید: 24
برچسب:
:
[ 1399/8/29  ] [ ۱۱ ] [ vakiel ] [ ]

يكي از امور مهم كه در زمان پايان زندگي مشترك به آن پرداخته مي‌شود موضوع حضانت و سرپرستي فرزند است. گاهي زوجين در خصوص حضانت فرزند با هم توافق مي‌كنند و تصميم لازم را در مفاد طلاق توافقي خود مشخص مي‌كنند. اما در برخي موارد طرفين در مورد حضانت و سرپرستي كودك نمي‌توانند با هم توافق كنند در اين زمان است كه پاي قانون به ميان مي‌آيد و تصميم مقتضي را در اين خصوص مي‌گيرد. دادگاه با بررسي تمام جوانب در خصوص اينكه فرزند نزد چه كسي بايد بماند تصميم مي‌گيرد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : حضانت فرزند در طلاق توافقي

تعيين تكليف حضانت طفل در طلاق توافقي

 

 

 

 

تعيين تكليف حضانت فرزند در غير طلاق توافقي توسط  دادگاه

حضانت با ولايت متفاوت است. حضانت صرفا شامل نگهداري و پرورش فرزند است و ناظر بر حمايت و تربيت جسمي و رواني كودك است.

حضانت مانند يك تيغ دو لبه است كه از نظر قانوني حق و تكليف پدر و مادر است. از اين جهت تكليف است كه والدين موظف به سرپرستي از فرزند خود هستند و نمي‌توانند از زير بار اين مسئوليت شانه خالي كنند. از سوي ديگر يك حق است كه قانون براي والدين قائل شده است. هر يك از والدين اين حق را دارند كه فرزند خود را سرپرستي كنند.

قانون وضعيت حضانت را براي فرزند تا هفت سالگي و بعد از آن تا رسيدن به سن بلوغ شرعي مشخص كرده است. در دادگاه نيز بر همين مبنا راي صادر مي‌شود. اما آنچه كه مقدم بر همه چيز است مصحلت كودك است. گاهي ممكن است دادگاه تصميم متفاوتي را كه به مصلحت كودك است بگيرد.

به طور مثال اگرچه تا 7 سالگي كودك مادر در اولويت حضانت است ولي اگر دادگاه بررسي كند و متوجه وجود موانعي در حضانت مادر شود ( به طور مثال فحشا و فساد اخلاقي مادر ) در اين صورت حضانت از مادر گرفته مي‌شود. يا اگر بعد از هفت سالگي براي دادگاه آشكار شود كه پدر صلاحيت حضانت از فرزند را به خاطر اعتياد به مواد يا مشروبات الكلي ندارد باز هم حضانت را به مادر مي‌دهد نه پدر. يعني در اين صورت حتي بعد از بلوغ هم حضانت با مادر خواهد بود.

در مقاله‌اي جداگانه به بررسي كامل موانع حضانت كه موجب سلب حضانت حتي پس از حكم دادگاه و يا با وجود توافق پرداخته‌ايم.

حضانت فرزند قبل از بلوغ

در هنگام طلاق براي تعيين تكليف وضعيت حضانت فرزند دادگاه تصميم مقتضي را مي‌گيرد. بر اساس ماده 1169 قانون مدني در حضانت كودك تا 7 سالگي مادر در اولويت است. در اين امر فرقي ميان دختر و پسر نيست. در اولويت بودن مادر به اين معني است كه در صورتي كه موانع حضانت وجود نداشته باشد دادگاه فرزند را به مادر مي‌سپارد.

نكته: سن بلوغ شرعي در دختران نه سال و در پسرا پانزده سال است.

بعد از گذشت 7 سال تا رسيدن به بلوغ شرعي پدر حضانت فرزندان را به عهده مي‌گيرد. در دختران از 7 سالگي تا نه سالگي و در پسران از هفت تا 15 سالگي يعني همان سن بلوغ شرعي حضانت با پدر است.

حضانت فرزند بعد از بلوغ

در صورتي كه كودك به سن بلوغ برسد ديگر حضانت معنايي ندارد. بعد از بلوغ اين خود فرزند است كه تصميم مي‌گيرد تا با كدام يك از والدين خود زندگي كند. اما بعد از بلوغ موضوع ولايت و قيمومت مطرح مي‌شود. تا رسيدن فرزند به سن قانوني 18 سال، پدر يا جد پدري نسبت به فرزند حق ولايت دارند كه اين متفاوت با حضانت است.

گرفتن حق حضانت فرزند در طلاق توافقي

زماني كه طرفين با توافق از يكديگر جدا مي‌شوند در رابطه با امور مهم مانند مهريه و حضانت فرزند از قبل با هم توافق مي‌كنند. از همين رو در هنگام طلاق توافقي دادگاه در مورد حضانت فرزند دخالت نمي‌كند و حضانت بر اساس توافق طرفين مشخص مي‌شود. در طلاق توافقي با اينكه حضانت طبق توافق طرفين است اما بايد تصميم بر اساس منافع و مصلحت فرزند باشد. اگر اين توافق بر خلاف مصلحت كودك باشد دادگاه مي‌تواند توافق را نپذيرد و تصميمي كه به صلاح كودك است اتخاذ كند.

هر زمان كه موانع حضانت براي والدين به وجود بيايد حتي بعد از صدور راي نهايي در خصوص حضانت طرف مقابل مي‌تواند مدارك خود را ارائه دهد و بر خلاف توافق حضانت فرزند را بگيرد.

اين توافق مي‌تواند حتي بر خلاف قانون باشد. به طور مثال اگرچه تا قبل از 7 سالگي مادر اولويت دارد اما زوجين مي‌توانند حضانت فرزند را حتي تا قبل از 7 سالگي به پدر اختصاص دهند. يا مي‌توانند بر خلاف قانون حضانت را بعد از 7 سال تا رسيدن به سن بلوغ باز هم به مادر بدهند.

 سوالات متداول

مادر تا چند سالگي حق حضانت فرزند را دارد ؟

تا سن 7 سالگي فرزند حضانت با مادر است.

در طلاق توافقي حضانت فرزند با چه كسي است ؟

بر اساس توافق طرفين در مورد حضانت تصميم گرفته مي‌شود.

حضانت بر فرزند تا چند سالگي است ؟

تا رسيدن به سن بلوغ شرعي والدين در مورد حضانت فرزند تصميم مي‌گيرند. بعد از بلوغ شرعي خود فرزند تصميم مي‌گيرد با كدام والد خود زندگي كند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حضانت فرزند در طلاق توافقي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حضانت فرزند در طلاق توافقي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : حضانت فرزند در طلاق توافقي

امتیاز:
بازدید: 23
برچسب:
:
[ 1399/8/17  ] [ ۰۸ ] [ vakiel ] [ ]

فرزندان ميوه درخت زندگي هستند. مادر و پدر وظيفه نگهداري و مراقب از اين ميوه را بر عهده دارند. قانون مدني نيز در كتاب هشتم، باب دوم از ماده 1168 تا 1179 اين قانون به موضوع حضانت و نگهداري از فرزند پرداخته است. بر اساس اين قانون نگهداري از طفل يك حق و تكليف براي والدين است. حضانت حقي است كه والدين براي نگهداري از فرزند خود در برابر سايرين دارند. از سوي ديگر تكليف نگهداري از فرزند را نيز دارند و نمي‌توانند اين تكليف را از خود ساقط كنند. والدين در برابر اعمال فرزند خود مسئول هستند. در اين مطلب به بررسي حضانت فرزند در زمان زندگي مشترك و قبل از طلاق مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع ؛ 

حضانت فرزند قبل از طلاق

تكليف قانوني والدين بر حضانت طفل

 

 

حضانت فرزند قبل از طلاق

بر اساس 1168 قانون مدني نگاهداري طفل با ابوين يعني مادر و پدر كودك است. در نتيجه مي‌توان گفت كه پدر و مادر تا زماني كه طفل به سن بلوغ شرعي برد مشتركا وظيفه نگهداري از طفل را به عهده دارند. اين حقي است كه قانون به والدين داده است و فقط خود قانون است كه مي‌تواند اين حق را از آن‌ها بگيرد. اگرچه والدين از كودك نگهداري مي‌كنند اما بر اساس ماده 1175 قانون مدني در صورت وجود يك علت قانوني امكان گرفتن حضانت از پدر و مادر وجود دارد.

مصلحت و آسايش فرزند مقدم بر حق حضانت والدين است. از همين رو بر اساس ماده 41 قانون حمايت از خانواده اگر مراجع قانوني به هر طريقي متوجه شوند كه موانع حضانت فرزند وجود دارد و والدين كودك يا يكي از آن‌ها صلاحيت نگهداري از كودك را ندارند مي‌تواند در مورد حضانت كودك تصميم مقتضي را بگيرد و حضانت طفل را به شخصي كه شايستگي دارد بسپارد يا اينكه براي والدين يك ناظر تعيين نمايد.

در مقاله‌اي مفصلا به موانع حضانت كه سبب گرفتن طفل از والدين او مي‌شود پرداخته‌ايم.

عدم پذيرش حضانت فرزند

همانطور كه گفته شد بر اساس ماده 1168 قانون مدني حضانت هم حق است هم تكليف. وقتي كه قانون تكليف نگهداري از فرزند را بر عهده والدين گذاشته است اگر پدر و مادر اين تكليف را انجام ندهند قطعا با آن‌ها برخورد مي‌شود.

بر اساس ماده 1172 قانون مدني زماني كه والدين از نگهداري طفل امتناع كنند و وظيفه حضانت را انجام ندهد دادگاه در ابتدا طرفين را ملزم به نگهداري از كودك مي‌كند. اگر ملزم كردن والدين امكان نداشته باشد دادگاه حضانت را به شخص ديگري كه صلاحيت دارد مي‌دهد. اما حتي اگر حضانت به شخص ديگري سپرده شود باز هم والدين وظيفه دارند تا هزينه‌هاي فرزند را تامين كنند. هزينه‌هاي فرزند در ابتدا با پدر است در صورتي كه پدر فوت كرده باشد هزينه‌ها با مادر است.

همچنين در ماده 40 قانون حمايت از خانواده گفته شده است در صورت امتناع از نگهداري فرزند دادگاه اين حق را دارد كه تا زمان صدور و اجراي حكم، شخصي كه مسئوليت حضانت را داشته در بازداشت نگه دارد. دستور به حبس فقط زماني امكان دارد كه شخص از روي لجبازي يا بدون هيچ دليل قانوني و منطقي از نگهداري فرزند امتناع كرده باشد. اگر او به يك دليل موجه از فرزند نگهداري نكند امكان حبس كردنش وجود ندارد.

مدت زمان حضانت فرزند قبل از طلاق

در رابطه با اينكه حضانت والدين نسبت به فرزند تا چه زمان است دو نظر وجود دارد. گروهي معتقد هستند كه حضانت از فرزند تا زمان بلوغ شرعي يعني در دختران 9 سال تمام و در پسران 15 سال تمام معنا دارد و بعد از آن ديگر والدين وظيفه نگهداري ندارند. گروهي ديگر معتقد هستند كه حضانت بايد تا رسيدن به سن قانوني يعني 18 سال ادامه پيدا كند.

به نظر مي‌رسد كه از جميع اين نظرات مي‌توان متوجه شد كه حضانت تا زمان بلوغ شرعي قطعا ادامه دارد و بعد از آن به وضعيت كودك بستگي دارد كه آيا رشيد شده است يا نه. در صورت عدم توانايي كودك قطعا حضانت فرزند تا 18 سالگي ادامه مي‌يابد. معمولا هيچ يك از والدين به خصوص در ايران فرزند خود را تا زماني كه توانايي مستقل شدن داشته باشد رها نمي‌كنند. فقط قانون آن‌ها را تا رسيدن فرزند به سن مشخص ملزم به مواظبت مي‌كند اما اين بدان معنا نيست كه بعد از اين سن والدين فرزند خود را رها مي‌كنند.

البته بايد به اين نكته توجه كرد كه حضانت با ولايت متفاوت است. حضانت به معناي سرپرستي و تربيت فرزند است اما ولايت حقي است براي پدر يا جد پدري كه تا رسيدن به سن قانوني براي آنان وجود دارد. ولايت شامل پرداخت نفقه و دخالت در تصميم گيري‌هاي مهم از جمله ازدواج و امور مالي مي‌باشد.

سوالات متداول

حضانت فرزند قبل از طلاق با چه كسي است ؟

حضانت فرزند مشتركا وظيفه پدر و مادر با هم است.

آيا مي‌توان حضانت را از والدين گرفت ؟

بله. دادگاه در صورتي كه لازم باشد مي‌تواند حضانت را از والدين بگيرد.

حضانت تا چه سني ادامه دارد ؟

تا رسيدن فرزند به سن بلوغ شرعي و بعد از آن بستگي به وضعيت فرزند دارد.

براي اطلاعات بيشتر در مورد حضانت فرزند قبل از طلاق و دريافت پاسخ سوالات خود مي‌توانيد با مشاوران ما در وكيل دات كام در ارتباط باشد و از مشاوره حقوقي تلفني بهره ببريد. گروه وكيل دات كام در سريع‌ترين زمان به تمام سوالات شما در مورد حضانت فرزند قبل از طلاق پاسخ مي‌دهد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حضانت فرزند قبل از طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حضانت فرزند قبل از طلاق پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

منبع : حضانت فرزند قبل از طلاق

امتیاز:
بازدید: 22
برچسب:
:
[ 1399/8/16  ] [ ۱۵ ] [ vakiel ] [ ]

آيا مي‌دانيد حضانت فرزند با چه كسي مي‌باشد؟ آيا با مصاديق سلب حصانت فرزند آشنا هستيد؟ حضانت به معناي نگهداري و تربيت اطفال مي‌باشد. يكي از مسائلي كه بعد از طلاق و جدايي زن و شوهر از يكديگر، باعث اختلاف و درگيري‌هاي شديد مي‌شود، موضوع حضانت فرزند يا فرزندان است. در ادامه به بررسي حضانت و موارد سلب حضانت پدر و مادر مطابق قانون مدني مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع « حضانت فرزند

 

امتیاز:
بازدید: 111
برچسب:
:
[ 1399/4/24  ] [ ۱۵ ] [ vakiel ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب